Op woensdag 13 juni organiseert de gemeente een leuke, gezonde en sportieve middag, voor jong en oud. Op deze middag kun je gratis deelnemen aan verschillende workshops. Leuk voor kinderen, papa’s & mama’s én opa’s & oma’s!

Jolanda van Jo’s ontbijt en Lunch Lifestyle zal lekkere en gezonde bananenpannenkoekjes weggeven. Ook wordt er door de ZLTO lokaal geteeld fruit gesponsord.

Dus kom gezellig langs op woensdag 13 juni, van 13.00 uur tot 17.00 uur in de Chaamfetti tent aan de Gilzeweg 45A.

 

Bekijk hieronder wie er allemaal komen. Het programma kun je hier bekijken.

Freerunning
Als je gaat freerunnen ga je van punt A naar B op een zo’n creatief mogelijke manier. Je rent en maakt tussendoor bijvoorbeeld radslagen en salto’s. Dat klinkt best gevaarlijk, maar als je het onder goede begeleiding leert is dat het niet.
Aquila movement zal op 13 juni verschillende demonstraties geven. Ook geven ze workshops, dus je kunt zelf ook meedoen!
www.aquilamovement.com

Voetbal
De Buurtsportcoaches zullen een leuke voetbalactiviteit organiseren! Je kunt dus lekker meedoen. Deze activiteit is heel leuk voor kinderen, maar ook voor ouderen!

Voetgolf
Er is ook de mogelijkheid om Voetgolf te spelen! Zou jouw team winnen?

Rugby
Altijd al een keer willen leren hoe rugby precies gaat? Dat kan! De Buursportcoaches zullen samen met twee ervaren rugbyspelers leuke rugby workshops geven.

Boogschieten
Ook organiseren de buurtsportcoaches boogschieten. Uiteraard geheel veilig, zonder scherpe punten. Dit is een leuke sport voor jong en oud, waarbij focus en precisie belangrijke factoren zijn.

Yoga
Yoga kan door iedereen beoefend worden, of je nu jong of oud bent. Van presteren is geen sprake. Het gaat om het bevorderen van rust, balans, fitheid en engergie op verschillende vlakken.
Wendy Compeer van Yoga Breda zal op deze woensdagmiddag een aantal yogaworkshops verzorgen waar zowel kinderen, vaders & moeders en ouderen aan mee kunnen doen.
www.yogabreda.com

Jeu des Boules
Als er een leuke sport is waar jong en oud zich mee kan vermaken, is het wel Jeu des Boules! De KBO zal op deze dag uitleggen hoe de sport werkt en iedereen kan natuurlijk gezellig een potje meedoen.

60+ gym
Ultimate Performance heeft alles in huis om grenzen te verleggen en je lichaam te verbeteren. Vandaag kun je meedoen met leuke 60+ workshops!
www.ultimateperformancegym.nl

Duofiets
Wil of kun je niet meer alleen fietsen? Dan is de Duofiets een uitkomst! Op deze fiets kun je met 2 personen fietsen. Je zit dan naast elkaar, dus het is ook nog eens heel gezellig!

Herbs & Spices
Welke voedingsstoffen heeft je lichaam eigenlijk nodig? En hoe belangrijk is ’s ochtends ontbijten nu echt? Cindy van Herbs & Spices legt dit tijdens haar workshops graag uit! Je krijgt zelfs ingrediënten voor een gezond ontbijt mee naar huis.
www.herbsandspices.nl