Van de “koeienstal” van onze boerderij hebben we een moderne kookstudio gemaakt. In onze kookstudio bieden we kookworkshops aan voor groepen van 6 tot 20 personen.

Bij de kookworkshops maken we gebruik van producten uit de moestuin, dus je kookt met de seizoenen mee. Om dit mogelijk te maken hebben we hiervoor ook een kas geplaatst ( 15×16 m.). Hierdoor kunnen we de seizoenen wat vervroegen en verlengen. Dat maakt dat we zo een heel jaar een gevarieerd aanbod hebben van verse groenten, kruiden en fruit, uit onze moestuin, om mee te koken.

We stellen voor u een menu samen wat daarna uw groep gaat bereiden en gezamenlijk nuttigen. Indien nodig en gewenst wordt uw kookworkshop voorzien van tips en aanwijzingen door Will van Kaam. Will is al jaren werkzaam als chef-kok. Hij werkt en heeft gewerkt als chef-kok in diverse restaurants, hotels en catering bedrijven.

Zijn vrouw Agnes zorgt voor de gezellige omlijsting van uw kookworkshop. Samen maken zij een gezellige middag of avond voor uw groep, familie en/of vereniging.

 

 

Kom op 19 mei eens even kennis maken met ons bedrijf en de sfeer “proeven”. Als u nog niet bij ons bent geweest of na dit gelezen te hebben nieuwsgierig bent geworden dan bent u van harte welkom. Voor uitgebreidere info bezoek onze website www.kokenuitdemoestuin.nl