We are food. Jij toch ook?
Woon jij in Alphen-Chaam en heb je een gezond recept waar iedereen van gaat smullen? Doe dan mee met onze We are food-prijsvraag en deel jouw recept. We plaatsen alle binnengekomen recepten op onze facebookpagina. Wie weet ben jij wel de winnaar van één van onze erg leuke healthy prijzen.

Hoe werkt het?
Stuur jouw recept in voor 1 juni aanstaande. Wij plaatsen het dan op onze Facebookpagina. Ontvang jij de meeste likes en beslist de jury vervolgens dat het recept helemaal past binnen het We are food-jaar van onze gemeente? Dan zijn er mooie prijzen te winnen zoals een heerlijke lunch, een speciale kids kookworkshop of een aantal consulten bij een diëtist. We verdelen prijzen in twee categorieën:

In de leeftijd tot 18 jaar: recepten voor en door kinderen

In de leeftijd vanaf 18 jaar: recepten voor en door volwassenen (mag ook voor gezinnen)

Meer informatie en een recept mailen?
Heb jij een gezond recept met ons te delen? Mail het recept inclusief bereidingswijze en foto naar bartvanstrien@abg.nl. Vermeld in de mail je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Wij plaatsen jouw recept op onze facebookpagina en jij kan meekijken hoeveel likes je krijgt. We are food. Jij toch ook?

Facebook
Heb jij een gezond recept waar iedereen van gaat smullen? Doe dan mee met onze We are food-prijsvraag en deel jouw recept. We plaatsen alle binnengekomen recepten op deze facebookpagina. Wie weet ben jij wel de winnaar van één van onze erg leuke healthy prijzen.