Tijdens Chaamfetti: We Are Food op 13 juni 2018 werd veel gesport. Dat vraag natuurlijk om een gezonde, voedzame  snack voor tussendoor! Speciaal voor deze dag heeft Jolanda van Jo’s Ontbijt & Lunch Lifestyle een lekker, gezond tussendoortje bedacht en gemaakt. De aanwezige kinderen vonden de snack superlekker. Je hebt er weinig ingrediënten voor nodig en het is makkelijk om te maken, zeker een aanrader!

 

 

 

Ingrediënten:

2 bananen
4 eieren (medium)
4 eetlepels boekweitmeel
Klein beetje olie
Vers fruit

 

Benodigdheden:

Poffertjespan (of koekenpan)
Staafmixer of blender
Eventueel houten prikkers

Bereidingswijze:

Pureer de bananen en eieren  met een staafmixer of in een blender. Voeg het meel toe en meng tot een gladde massa.
Spray de poffertjespan in met wat olie en bak de poffertjes gaar. Pak een houten prikker en prik de poffertjes hier met fruit ertussen op.
Heb je geen poffertjespan? Bak dan van het beslag in een koekenpan kleine pannenkoekjes! Leg deze op je bord en doe er wat vers fruit op.